Sınavlara Hazırlanmak Artık Daha Kolay!

İngilizce 7.Sınıf 2.Dönem 1.Yazılı Soruları ve Cevapları 2018 2019

7.sınıf ingilizce 2.dönem 1.yazılı soruları ve cevapları, ingilizce 7.sınıf 2.dönem 1.yazılı soruları indir, 7.sınıf ingilizce testi çöz

… OKULU 2018-2019 EĞTİM ÖĞRETİM YILI 7. SINIF İNGİLİZCE DERSİ 2. DÖNEM 1. SINAV KAĞIDI 

AD-SOYAD:

NO:

1) Aşağıdaki tarihin İngilizce yazılışı nasıldır?
a) The twenty second of March, two thousand sixteen

b) The twenty third of March, two thousand and sixteen

c) Twentieth of March, twenty and sixteen

d) The third of May , two hundred sixteen

 

2) Look at the words and decide countable or uncountable. Write “U” for uncountables or “C” for countables.
(……)
Some meat
(……)
A little chocolate
(……)
A little oil
(……)
Five cans of coke
(……)
Some butter
(……)
A lot of balloons

 

3) Pınar is a supertitious girl and she believes if you have an evil eye bead, it will protect you from…….
A) bad luck
B) succes
C) evil eyes
D) good luck

Cevap: A

 

4) Mert: Here is a horseshoe for you.
Betül: …………………… ?
Mert: It will bring you good luck.

A) How are you?
B) Does she have a horse?
C) What’s this for?
D) Are they expensive?

Cevap: C

 

5) Can : I am bored. Let’s go to the cinema
Ali : ___________ I have a lot of homework.

A) Great idea
B) Ok. Let’s go
C) Yes.
D) No, Let’s not

Cevap: D

 

6) Bob: Tomorrow is Mary’s birthday. ……………………..
Sam: That’s a good idea.

A) Do you like birthday parties?
B) When does she have a party?
C) Did you buy some pumpkins?
D) What about giving a surprise party?

Cevap: D

 

7) Fortune Teller: You will have some money problems.
You should …………………………………

a) be careful about shopping
b) spend much money
c) go to a fortune teller
d) not save money

Cevap: A

 

8) A: ……………………………………?
B: I will play tennis after school.

a) Why will you do after school?
b) Will you play tennis after school?
c) What will you do after school?
d) Where will you do after school?

Cevap: C

 

9) Write in the blanks using the comparative forms of the adjectives in parenthesis. 
1. Lucy is …………………………………. (slim) Terassa.
2. Your brother is ……………………………………..(thoughtful) my brother.
3. Laptops are………………………(good) desktops,but they are ……………………………….(expensive).
4. Bungee jumping is…………………………………………………..(exciting) rafting.
5. John is tall, but Jane is ……………………………… (tall) him.
6. Which is …………………………………… (high), Mt Everest or Mt Blanc?
7. The Mediterrenean Sea is ……………………………… (big) the Black Sea.
8. I think Maths is …………………………………………………..(difficult) English.
9. My brother is ………………………………………………… (outgoing) my sister.
10. The livingroom in our new house is ……………………………………(large) the old one.

 

10) Read the text and answer the questions.

Hi, Sedat,
We’re having a surprise birthday party for Abdullah on 15thJanuary at Enes’s garden (Yaylak, Bozova). The party is from 1 to 4 in the afternoon.
Love
İbrahim
PC: Could you help us to wrap the presents?

Time:

Date:

Place:

 

11) Ted : You are very successful and good at Science lesson. ……?
Lance: I am not sure about it. I am really interested in Science. I think I will be a scientist.
Ted : It will be the best choice for you. I hope you will be a famous scientist in the future.
Lance: Thanks. I hope so.

A) What will you be in the future
B) When will you be a scientist
C) How will you pass the Science exam
D) Which subject will be your favourite

Cevap: A

 

12) My sister is very ______. She always shares her money and toys.
a) generous
b) rude
c) stingy
d) optimistic

Cevap: A

 

13) Some people hang ………………….. on the walls for good luck.
A) fortune cookies
B) horseshoes
C) tarot cards
D) black cats

Cevap: B

 

14) I believe that………………… brings good luck.
A) opening an umbrella indoors
B) seeing a black cat
C) putting a horse shoe above the door
D) breaking mirror

Cevap: C

 

15) 8. Verilen kelimeleri uygun olan yere yazınız.

Shall – Let’s – Why don’t we – What about
A) She is ill. _______________ take her to hospital.
B) _______________ going to the guitar course together ?
C) It’s very hot here. _______________ I open the window ?
D) There is nothing on TV. _______________ go to the cinema ?

 

16) Tom: Happy birthday to you, son !
Son: Thanks, dad. ……………………………

A) My grandpa is sixty now.
B) She is very special.
C) You never forget my birthday.
D) It’s horrible.

Cevap: C

 

17) Your friend invites you to a garden party. You are verry happy and accept the invitation.What do you say?
a) Could you say that again, please?
b) No, thank you.
c) Yes, I’d love to.
d) Could you speak English?

Cevap: C

 

18) Read the dialogue between Esra-Murat, and write true (T) or false (F) for the sentences below.

Esra: Hello Murat, tomorrow is Gizem’s birthday.
Murat: Hi Esra. I know it. Let’s have a surprise birthday party for her! She will be very happy.
Esra: That’s a great idea. Let’s prepare a guest list first.
Murat: No! We should order the cake first.
Esra: OK. Should we buy some candles?
Murat: Of course. She will be 13. So we should buy thirteen candles.
Esra: Right. What should we buy her as a gift- present?
Murat: She likes reading books. I think we should buy a Harry Potter book. She likes it so much.
Esra: Yes, it will be a nice gift for her. But, I don’t have enough(yeterli) money for it.
Murat: It doesn’t matter. I will give you some money for the present.
Esra: OK. Let’s meet at 5 at Torium.
Murat: OK. See you, bye.

1. It is about Leyla’s birthday.
2. Murat and Esra know her birthday.
3. Gizem will be fourteen in this year
4. They should order the cake first.
5. They should prepare a guest list first.
6. They don’t buy a gift-present for her.
7. Gizem likes reading books.
8. Esra has enough money for the present.
9. Esra and Murat meet at 7 o’clock.
10. Esra and Murat meet at Torium.

 

19) I am bored. _________ going to the cinema?
a) What about
b) Shall
c) Let’s
d) Why don’t

Cevap: A

 

20) Birol: Would you like some water?
Şenol: Yes, ____________

a) just a little
b) just a few
c) one or two
d) many

Cevap: A

 

İngilizce Dersi Öğretmeni
……………….. 

Başarılar Dilerim
[su_note note_color=”#287dce” text_color=”#f1eeee”]Aşağıdaki bağlantıdan yazılı kağıdını görebilir, dilerseniz indirebilirsiniz.[/su_note]
[embeddoc url=”https://yazili-sorulari.com/wp-content/uploads/2019/03/7_sinif-İngilizce2_donem-1.sinav_-1.docx” download=”all” viewer=”google”]

Kimler Neler Demiş?

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Abone Ol  
Bildir

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Metni Oku